Friday, 15 April 2016

Button Badge 2016 ~ updated

salam semua.

ni gambar button badge kami yang terbaru!!

dan gambar kad terbaru pun ada di Tab di atas (Our Collection)

Jangan segan ye jangan malu yer.. klik jer,.. :D















Sunday, 10 January 2016

KAD KAHWIN ZAHRAH 2016

Bismillahirrahmanirrahim.
Alhamdulillah.
Allahumma Solli Ala Sayyidina Muhammad.

Assalamualaikum semua!

Terima kasih kerana menziarahi dan melawati kami #cenderahatizahrah dan #kadkahwinzahrah di sini. :D

Admin sangat gembira dengan kedatangan tahun baru ini.! Kerana pada tahun 2016 ini, kami telah mencapai umur EMPAT (4) TAHUN!!!

Wow. Macam tak percaya, rasa mcm baru je kami buka bisnes ni. Alhamdulillah dengan sokongan dan kepercayaan pelanggan semua, kami masih lagi meneruskan perniagaan ini. :)

Selama 4 tahun kami dalam perniagaan ini, kami telah melalui banyak proses dan cabaran. Antaranya ialah bertukar-tukar dengan supplier kami.. Dan juga dari segi pengeluaran produk kami, dan persaingan di dalam pasaran online, kami juga telah membuat sedikit transformasi kualiti dan harga kad.
Alhamdulillah..

Dan admin bersyukur ada juga pelanggan-pelanggan yang telah memberi respon positif dan testimoni yang awesome! begitu juga tidak dinafikan ada sedikit aduan mengenai kualiti kad kami, namun kami berterima kasih kerana dengan adanya feedback begitu, kami telah berusaha untuk memperbaik kualiti dan hasil produk cetakan kami. :D

Jom kita #throwback tempahan-tempahan kami sepanjang tahun 2015.. :)
Mana tahu ada yang suka dengan design-design kami ni..

Untuuk itu.. zaaasssss.............. :)


Sunday, 15 March 2015

Bunting Kahwin

Assalam semua..

PROMOSI TEMPAHAN BANNER/BUNTING
15 Mac 2015 - 15 April 2015

Untuk Majlis Perkahwinan


Tempah 1 Bunting : (2x5') = RM30 sahaja!

Tempah 2 Bunting : RM50 sahaja!

Caj design : FREE (dari pilihan kami sahaja)

*Kami akan update design2 terkini dalam masa terdekat. :D

Untuk pertanyaan @ Tempahan : WhatsApp 0195523273 (EN AMIN)

Monday, 9 March 2015

PROMOSI SEBELUM GST

SALAM SEMUA!

Ini Promosi Terhad.

Sah sebelum 31 Mac 2015 sahaja.

Untuk pertanyaan @ Tempahan :

SMS @ WhatsApp terus ke - 0195523273

Sunday, 8 March 2015

Button Badge - Job Done

Assalam semua..

Alhamdulillah..

Ini ada beberapa gambar button badge - job done -
sepanjang tahun 2014 dan terbaru 2015. :D

Untuk pertanyaan @ tempahan terus, SMS@WhatsApp kami
di 0195523273.












Terima Kasih!

Tuesday, 20 January 2015

Kad Kahwin Zahrah 2015

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Alhamdulillah.

Terima kasih kerana melawat blog ini..

Untuk pengetahuan semua, kami masih lagi beroperasi seperti biasa..

Jika ada sebarang tempahan dan pertanyaan, sila-silalah,

Jangan malu, jangan segan,

WhatsApp kami terus di sini...

019-5523273

019-5523273

(En Amin)

Inshaallah kami akan reply mesej anda secepat mungkin.. :-D

Ps - design kami boleh edit..
- harga kami boleh runding..

Wednesday, 6 August 2014

Promosi 5 HARI Sahaja! ( 7-12 Ogos 2014)

PROMOSI KAD DESIGN NOVEL

RM480 sahaja untuk 500pcs.

*****harga termasuk*****
+CAJ DESIGN
+SAMPUL KAD (cream@pink)
+line creasing (mudah dilipat)
+FREE bunting 2 set
+FREE postage

WhatsApp
<KAD NOVEL> sekarang kepada

013-2858330